اگر نگاهی به پیشینه و نحوه عملکرد دیزاینرهای حرفهای بیاندازیم، خواهیم دید که این افراد هیچگاه دست از یادگیری برنمیدارند و همواره در حال جستجو و فراگیری مهارتهای نو و بهبود مهارتهای پیشین خود هستند. همین تمرین مداوم و جستجو به دنبال مهارتهای جدید باعث میشود که این افراد همیشه جزو بهترینها باشند و در هر محیط و مجموعهای بتوانند تاثیرگذار و مفید واقع شوند.
برای اینکه بتوانید مهارتهای خود در زمینه دیزاین را بهبود ببخشید، باید ملاک و معیارهایی برای خود داشته باشید و همواره از خود بپرسید که برای رسیدن به هدفی مشخص باید چه راهی را طی کنید. پاسخ به این سوال موجب میشود همواره بدانید که چه مهارتهایی را باید فرابگیرید تا به آن هدف برسید. هنگامی که فهمیدید چه مهارتهایی برای رسیدن به هدف نیاز است باید برای کسب آنها تلاش کنید. اما تنها فهمیدن مسیر و برنامه ریزی و فکر کردن به آن کافی نیست و باید در قدم بعدی به حرکت در آیید و تلاش برای کسب مهارت را از حالت بالقوه به حالت بالفعل تبدیل کنید. به عبارتی باید از حالت “در جنب و جوش بودن” خارج شده و وارد فاز “عمل کردن” شوید. عمل کردن در حوزه دیزاین یعنی جستجو به دنبال فرصتهای شناسایی مشکلات و یافتن راهحل برای آنها.
اگر به دنبال بهبود مهارتهای خود در زمینه دیزاین هستید، میتوانید مقاله را در اینجا مطالعه کنید و ۵ تمرین ارائه شده در آن را انجام دهید.
(زمان حدودی مطالعه: ۱۰ دقیقه)