وقتی صحبت از برندینگ، هویت برند و مفاهیمی از این دست باشد، ناخودآگاه مفاهیمی همچون لوگو گرافیک و المانهای بصری به ذهن ما متبادر میشود و شاید کمتر کسی باشد که صداها و آواها را در ذهن خود مجسم کند. ارتباط انسان با هر چیزی و درک آن از طریق حواس پنجگانه صورت میگیرد و همه این المانهای بصری از طریق حس بینایی ما اتفاق میافتد. اما نباید از قدرت حواس دیگر انسان غافل شویم که یکی از آنها حس شنوایی است.
حس شنوایی یک از قویترین حواس انسان است که میتواند بین انسان و پدیدهها و اتفاقات اطرافش ارتباط ایجاد کند. صداها قدرت بالایی در ایجاد ارتباط دارند و با شنیدن صداها و نواهای آشنا، احساس تعلق و وابستگی به انسان دست میدهد. در دنیای امروز و با پیشرفت تکنولوژی و گسترش گجتهای صوتی، باید به این نکته نیز توجه داشت که برای حداکثر کردن تاثیر بر بازار و شناساندن برند و هویت سازمان، علاوه بر برندسازی در فضای بصری باید به صداها نیز اهمیت داد. صداهایی که معرف برند و سازمان باشند. در اینجاست که «برندینگ صدا» پا به میدان میگذارد.
برندینگ صدا شامل تمامی صداها و آواهایی است که مرتبط با برند هستند. اگر دوست دارید بیشتر با مبحث برندینگ صدا آشنا شوید، پیشنهاد میکنم مطالعه این مقالهی ایزابل راسل متخصص برندینگ صدا را از دست ندهید.