متناسب بودن با تمام اندازه صفحههای موجود یکی از بایدهای طراحی رابط کاربری در دنیای امروز محسوب میشود و تلاش برای دستیابی به این مهم چالشهای پیچیده و تازهای را برای طراحان به وجود آورده است. این چالشها بهخصوص در مواجه شدن با محیطهای محتوایی بزرگ و پر از اطلاعات متنوع مانند جدول خود را نشان میدهند.
جداول اطلاعاتی بدون شک یکی از این محیطهای محتوایی چالش برانگیز است؛ آنها اطلاعات زیادی را در خود جای میدهند که در دو جهت عمودی و افقی مرتب شدهاند و میبایست بدون از دست رفتن این نظم برای فضای کوچک صفحههای گوشی همراه بهینه شوند.
با این حال تنها چالشی که در این کار وجود دارد بزرگی فضای محتوایی و زیادی اطلاعات نیست؛ جداول اطلاعاتی کاربردهای مخصوص به خود را دارند که اگر قربانی این فضای کوچک شوند هویت خود به عنوان یک جدول را از دست میدهند.
در مطالعه یک جدول کاربر باید به روشنی ارتباط میان دادههای مختلف را دیده و دادههای مرتبط را پیدا کند، همچنین در کنار آن باید بتواند بین ستونها و ردیفهای مختلف مقایسه انجام داده و تفاوتها را تشخیص دهد.
برای بهینهسازی نمایش یک جدول در فضای گوشی همراه باید کاربردهای آن، نوع محتوا و چگونگی تعامل کاربر با آن را بشناسیم. در این مقاله میتوانید ۵ راه حل بصری برای جا دادن یک جدول اطلاعاتی در گوشی همراه را بخوانید، زمینه استفادهی هر کدام را بشناسید و نقاط مثبت و منفی آنها را پیدا کنید.
برای مشاهده مطالب بیشتر میتوانید از وبلاگ آکادمی دیزاین دیدن کنید.