از زمانی که اپلیکیشن «اسکچ» پا به عرصه دیزاین گذاشت، تکاپوی کمپانیهای بزرگ برای طراحی اپلیکیشنی به دقت و سرعت اسکچ، برای پلتفرمهای مختلف دیدنی و جذاب بود.
ادوبی با «Adobe XD» به بازار این رقابتها وارد شد و بعد اپهایی نظیر «Figma» و «InVision Studio» و … متولد شدند.
تمام این نرمافزارها که نوعی ابزار دیزاین هستند نقاط قوت و ضعف مخصوص به خودشان را دارند و ما به دیزاینرها همیشه دنبالکننده تکنولوژیهای جدید حوزه دیزاین هستیم.
حمایت دیزاینرها از ویژگیهای خوب ابزارهای متفاوت در نهایت باعث میشود تا حضور این ابزارها و امکانات را در همه نرمافزارهای دیزاین مثل اسکچ و ادوبی اکسدی ببینیم.
درواقع این قوه کنجکاوی ماست که مسیر پیشرفت مقوله دیزاین و تکنولوژی دیزاین را ترسیم و جهتدهی میکند.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که علاقه داشته باشید در مسیر خانه یا در سفر روی بخشی از پروژه دیزاین اپلیکیشنی کار کنید. شاید دوست داشتید بتوانید دیزاین خود را تست یا تکمیل کنید و یا حداقل علاقه داشتید دسترسی کاملی به ویرایش تمام طرحها روی موبایل داشته باشید.
اخیرا سرویسی به نام «Play» معرفی شده است.
«پلی» ابزار جدیدی برای طراحی اپلیکیشنهای موبایل است که روی موبایل اجرا میشود.
یعنی صرفا با داشتن اپلیکیشن پلی روی موبایل، میتوانیم یک اپلیکیشن را کامل طراحی کنیم، حتی به همراه افکتها و پروتوتایپها.
این پروژه فعلا در مرحله آزمایشی قرار دارد ولی به نظر من جذابترین بخش این پروژه، مشاهده و مطالعه روش پیادهسازی تنظیمات ابزارهایی مثل Sketch، روی یک اپلیکیشن موبایلی با فضایی محدود است.
شاید این پروژه یکی از جذابترین موارد مطالعه در این موضوع باشد.
در این مقاله، درباره چگونگی بوجود آمدن ابزار پلی صحبتشده که خواندنش نکات واقعا جذابی برای ارائه در زمینه تجربه کاربری دارد. میتوانید مقاله را در اینجا مطالعه کنید.